Počeo je advent u Mitopeji!

Advent je vrijeme kad hladnoća grize. Zbog nje se povlačimo u svoje domove s toplim napicima i ugodnim štivima koja će nas transportirati na nove svjetove i u nove avanture. U tim trenucima vraćamo se omiljenim naslovima iz Mitopeje i ponovno čitamo minuciozne prijevode najljepših književnih djela. Te su knjige nama zagrljaj.

Zima možda jest hladna, nepredvidiva, mirna i kaotična istovremeno, ali nas u Mitopeji podsjeća na najdražu nam trilogiju, Zimsku noć. Kada se sjetimo tog divnog svijeta proizašlog iz šume koju krase bijeli pokrivač i okrutan vjetar shvaćamo zašto zimi opraštamo njena nedjela. Ono što još krasi zimu jest advent, advent pun veselja, darivanja, toplih napitaka, ugodnih, veselih i glasnih razgovora koji traju kasno u noć i griju nas oko srca. Želimo da ovaj advent bude poseban, te da vas naš adventski kalendar zabavi i razveseli.

Svaki dan ćemo objavljivati neki novi tekst na kraju kojeg će se nalaziti pitanje ili zagonetka. Tko nam prvi pošalje odgovor na hello@mitopeja.com će osvojiti nagradu, a one su zaista raznolike. Moći ćete osvojiti popuste, besplatne poštarine, knjige i ostalo. Uživajte i veselite se s nama!

Prvo pitanje:
Tko je bog smrti?

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.