Ne slušaj mrtve glasove! Ali slušaj nas kada ti kažemo da te na linku čeka posebna ponuda

Unsplash

Dječji serijal Kobni kvartet Katherine Arden prigodno je jezivo i zabavno štivo za hladnu i mračnu atmosferu kakva nas čeka vani… tko zna što vani vreba u takvo vrijeme.
Znaju Coco, Ollie i Brian, naš hrabri i posebni mladi trio koji djecu uči da ne sude ljude dok ih ne upoznaju, a pritom ih i straše do kasnih sati dok potajice čitaju ispod pokrivača.
Katherine Arden je spisateljica koja je oduševila mnoge svojom trilogijom Zimska noć, a onda se upustila u pisanje literature za djecu i još nam više prirasla srcu jer je pokazala da vješto barata žanrom dječjeg horora. Njeni likovi su prekrasno razrađeni, a junaci djela su topli inspirativni likovi s pokojom manom, s kojima se se čitatelj brzo poistovjeti. Prirastu nam srcu kroz nekoliko poglavlja i tako postanu naši.
Kako je nastao trio?
Arden je željela preokrenuti klasičnu priču trija u dječjim pričama koji se sastoji od dva dječaka i jedne djevojčice, pa je tako u centru ovih priča prijateljstvo dvije djevojčice i jednog dječaka. Divno je što oni nisu idealizirani i savršeni, nisu samo uzor za hrabrost i snagu već su vješto obrađene i druge emocije te teme koje djeci poručuju da nisu sami u velikim osjećajima koje ih nekada obuzimaju i da ih se ne trebaju sramiti.
Što je bolje od knjige koje nas straši i istovremeno obogaćuje divnim emocionalnim i obiteljskim pričama naših junaka?
Mrtvi glasovi su trenutno na popustu od 20% do 13. veljače, i preporučamo da ih nabavite po ovoj iznimno nižoj cijeni, jer sigurno nećete požaliti.